Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminula na Hitnoj čekajući pomoć 24 sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka javnost šokirana je snimkom nadzorne kamere koja je zabilježila smrt 49-godišnje žene na odjelu Hitne pomoći u New Yorku. Nakon što u čekaonici provela 24 sata, žena se srušila sa stolice, a da je umrla osoblje je primijetilo tek poslije.

Esim Green liječničku pomoć na odjelu Hitne čekala je 24 sata. 19. lipnja u 5:32 srušila se sa stolice. Pola sata kasnije nije se više micala, a osoblje ju je na podu primijetilo tek u 6:35 kada su ustanovili da je preminula. 

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Ostali pacijenti, koji su čekali samo nekoliko metara dalje nisu reagirali. Kamera je zabilježila kako je kraj nesretne žene koja je ležala na podu prošao zaštitar i zaposlenik, ali nitko se nije zaustavio da joj pomogne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene