Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka javnost šokirana je snimkom nadzorne kamere koja je zabilježila smrt 49-godišnje žene na odjelu Hitne pomoći u New Yorku. Nakon što u čekaonici provela 24 sata, žena se srušila sa stolice, a da je umrla osoblje je primijetilo tek poslije.


Esim Green liječničku pomoć na odjelu Hitne čekala je 24 sata. 19. lipnja u 5:32 srušila se sa stolice. Pola sata kasnije nije se više micala, a osoblje ju je na podu primijetilo tek u 6:35 kada su ustanovili da je preminula. 

Vezani članci Prometna nesreća kod Suhopolja Dan nakon tragedije Suhopolje u šoku. Svjedoci prepričavaju kako je reagirao vozač koji je skrivio nesreću Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 2 Ipak nije ubojstvo: Policija objavila detalje tragične smrti strankinje na Krku, dva dana je bila mrtva u stanu

Ostali pacijenti, koji su čekali samo nekoliko metara dalje nisu reagirali. Kamera je zabilježila kako je kraj nesretne žene koja je ležala na podu prošao zaštitar i zaposlenik, ali nitko se nije zaustavio da joj pomogne.