Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnik primijetio da se miče vreća

Proglašena mrtvom, probudila se u mrtvačnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljakinja (84) koju je liječnik hitne službe proglasio mrtvom, probudila se nakon nekoliko sati u mrtvačnici, izvijestio je glasnogovornik policije u Radomu January Majewski.

Žena čiji identitet nije otkriven, stanovnica zaselka Jablonowa pokraj Zwolena, izgubila je svijest, pa je njezin muž pozvao hitnu pomoć. ‘Liječnik je potvrdio smrt i obitelj se počela pripremati za sahranu. Pogrebna tvrtka prevezla je tijelo u mrtvačnicu. Nekoliko sati kasnije, radnik mrtvačnice primijetio je da se tijelo u vreći miče i pozvao je liječnika koji je utvrdio povratak životnih funkcija’, dodao je Majewski, a prenijela je poljska novinska agencija PAP.

Pročitajte i ovo Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak" Slika nije dostupna Smrtni slučaj u Splitu Split: Pronađena mrtva u kadi, sumnja se na ubojstvo

Žena je odmah hospitalizirana u Zwolenu i smještena na odjel intenzivne njege. Njezino stanje je bilo teško. Ravnatelj bolnice je odlučio obavijestiti o tome policiju koja je povela istragu, dodaje glasnogovornik. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene