Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priveden muškarac

Žena iz Sinja usred noći pronađena na pločniku s teškim ozljedama: Sumnja se na pad kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30-godišnja Sinjanka koja je u ponedjeljak u noći pronađena teško ozlijeđena na pločniku u Mostaru, najvjerojatnije je pala kroz prozor hotela. Policija još uvijek utvrđuje radi li se o krivičnom djelu ili nesretnom slučaju te su priveli 39-godišnjeg muškarca iz Čapljine.

 

Još se uvijek utvrđuju uzroci nesreće u kojoj je hrvatska državljanka s teškim ozljedama pronađena usred noći na pločniku u Mostaru.

Policija BiH priopćila je da je prolaznik u 2:05 ujutro na ulici pronašao ozlijeđenu žensku osobu te je alarmirao policiju i hitnu pomoć. Po dolasku liječnika, žena je davala znake života te je prevezena u SKB Mostar, gdje je prema posljednjim informacijama podvrgnuta operativnom zahvatu.

Pročitajte i ovo Spašavanje slovenske državljanke u veljači ranije spašena s istog mjesta Tragičan kraj potrage: Slovenka pronađena mrtva u tunelu na planini

Pročitajte i ovo Ilustracija filmska scena Napeto u BiH: Presreo predsjednicu Republike Srpske i otrgnuo rotirku sa službenog automobila

Ozlijeđena žena je i dalje u teškom stanju. Riječ je o J. R. (30) iz Sinja, a pretpostavlja se da je pala kroz prozor hotela "City" u Vukovarskoj ulici.

Iz hercegovačko-neretvanskog tužiteljstva potvrdili su za Dnevni avaz da je napravljen očevid na licu mjesta te se, prema nalogu tužitelja, provjerava i utvrđuje radi li se o krivičnom djelu ili nesretnom slučaju.
Doznaje se i da je policija privela Z. S. (39) iz Čapljine, nastanjenog u Kninu, kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene