Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZADOBILO LAKŠE OZLJEDE

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Žena na kolodvoru gurnula dijete na tračnice: Licem je udarilo o metalne šipke i kamenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brianna Lace Workman, žena iz Oregona, gurnula je trogodišnje dijete na tračnice. Dijete je spašeno, a zadobilo je lakše ozljede.

Na društvenim je mrežama osvanula jeziva snimka na kojoj se vidi da je 32-godišnja žena iz Oregona, Brianna Lace Workman, gurnula trogodišnje dijete na tračnice.

Pročitajte i ovo Požar DRAMA U KAMBODŽI VIDEO Vatrena buktinja zarobila goste u hotelu: Ljudi skakali s prozora pokušavajući pobjeći, desetak osoba je poginulo

Nadzornu snimku incidenta objavilo je tužiteljstvo okruga Multnomah, a istaknuli su kako 32-godišnja žena ustaje s klupe i s leđa gura dijete na tračnice platforme Getway Transit Center MAX, piše New York Post.

Dijete je zadobilo masnicu na čelu i jaku glavobolju.

 

 

"Dijete je licem udarilo o metalne šipke i kamenje. Brzo ga je sa željezničkih tračnica spasio prolaznik", izvijestio je okružni tužitelj Mike Schmidt dodavši kako dijete nije učinilo ništa čime bi izazvalo napad.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 1 IZVIJESTILA POLICIJA Tragičan završetak godine: Muškarac automobilom sletio s kolnika i poginuo

Žena iz Oregona optužena je za napad prvog stupnja, ometanje javnog prijevoza, nedolično ponašanje i nesmotreno ugrožavanje druge osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene