Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TIJELO NIJE PRONAĐENO

Žena nestala na odmoru u svjetski poznatom turističkom odredištu - bila je žrtva agresivnoga morskog psa: "Vidjeli smo oblak krvi"

Ilustracija (Foto: iStock / Getty Images Plus)
Ilustracija (Foto: iStock / Getty Images Plus) Foto: iStock / Getty Images Plus
Nadležne vlasti na Havajima provele su istragu nakon što je 8. prosinca tijekom ronjenja nestala 60-godišnjakinja iz Washingtona i zaključile kako je žena bila žrtva "agresivnoga morskog psa".

Iza nje su ostali kupaći kostim i maska za ronjenje. Žena koja je nestala prije 11 dana na godišnjem odmoru najvjerojatnije je bila žrtva morskog psa. Zaključili su to istražitelji koji su razgovarali s posjetiteljima plaže tog dana.

60-godišnjakinja i suprug zajedno su ronili tog dana, ali nisu bili blizu jedno drugome cijelo vrijeme i nisu pratili kretanje jedno drugoga, tako da je u jednom trenutku suprug primijetio da mu žene nema, a tad je već bilo kasno.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RADOVI U TIJEKU Zatvara se važan most u Dalmaciji, HAC objavio detalje

Svjedoci su ispričali kako su upozoravali par da izađe iz vode jer je netko primijetio morskog psa, no supružnici ih nisu doživjeli i nastavili su roniti. Očevici su se kasnije prisjetili da su u moru vidjeli "oblak krvi".

Muškarac, čiji identitet još nije otkriven, kao ni njegove supruge, zaključio je kako je žena bila žrtva "agresivnoga morskog psa". Svjedoci su potvrdili da su nakon napada u blizini vidjeli tigrastoga morskog psa dugog oko tri metra, piše Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene