Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Željna sina nasljednika rodila blizance u 70. godini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra Indijka, 70-godišnja Omkari Panwar, rodila je blizance i tako postala najstarija majka na svijetu.

Potpuno nesvjesna činjenice da je najstarija majka na svijetu, majka već dvije odrasle djevojke, carskim rezom rodila je djevojčicu i dječaka.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Ona i njezin suprug na ovaj su se drastičan korak odlučili jer su željeli imati sina, nasljednika kojem bi mogli ostaviti imanje.

A 77-godišnji suprug Charan Singh Panwar, prodao je bizone, stavio zemlju pod hipoteku, potrošio cijelu svoju životnu ušteđevinu i još podigao kredit, kako bi mogao platiti dragocjene tretmane.

Blizanci, rođeni mjesec dana prerano, zdravi su i dobro napreduju.

- Osam mjeseci ova mi je trudnoća bila bolna i iscrpljujuća. Ali već sam to sve prije prošla, pa sam znala što me čeka. Ponekad morate izdržati bol, ako želite dobiti nešto dobro, rekla je Omkari Panwar.

Njezin je suprug presretan i kaže kako je oduševljen što je konačno dobio sina i nasljednika. Uslišane su njihove molitve.

- Sam tretman me koštao svega što imam, ali bilo je toga vrijedno. Sada mogu umrijeti kao sretan čovjek i ponosan otac, dodaje Charan Singh Panwar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene