Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrabra Indijka, 70-godišnja Omkari Panwar, rodila je blizance i tako postala najstarija majka na svijetu.


Potpuno nesvjesna činjenice da je najstarija majka na svijetu, majka već dvije odrasle djevojke, carskim rezom rodila je djevojčicu i dječaka.

Vezani članci Automobil na suncu, ilustracija Blizanci pronađeni mrtvi u automobilu na parkiralištu vrtića: Bili su zatvoreni više od devet sati Slika nije dostupna Rodila sa 70 godina uz pomoć umjetne oplodnje

Ona i njezin suprug na ovaj su se drastičan korak odlučili jer su željeli imati sina, nasljednika kojem bi mogli ostaviti imanje.

A 77-godišnji suprug Charan Singh Panwar, prodao je bizone, stavio zemlju pod hipoteku, potrošio cijelu svoju životnu ušteđevinu i još podigao kredit, kako bi mogao platiti dragocjene tretmane.

Blizanci, rođeni mjesec dana prerano, zdravi su i dobro napreduju.

- Osam mjeseci ova mi je trudnoća bila bolna i iscrpljujuća. Ali već sam to sve prije prošla, pa sam znala što me čeka. Ponekad morate izdržati bol, ako želite dobiti nešto dobro, rekla je Omkari Panwar.

Njezin je suprug presretan i kaže kako je oduševljen što je konačno dobio sina i nasljednika. Uslišane su njihove molitve.

- Sam tretman me koštao svega što imam, ali bilo je toga vrijedno. Sada mogu umrijeti kao sretan čovjek i ponosan otac, dodaje Charan Singh Panwar.