Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Potomac rijeke izvađena su dva tijela. Sumnja se kako se radi o majci i kćeri koje je odnijela struja dok su bile na pikniku.


Ekipe za traganje i spašavanje izvadile su dva tijela iz rijeke Potomac i to u blizini glavnog američkog grada. Tijela su pronađena kilometrima udaljena od mjesta na kojem su prije nekoliko dana nestale majka i kćer. Tim za spašavanje je koristio brodove i helikopter za spašavanje.

Vezani članci U Njemačkoj u stanu pronađena tijela petero djece - 4 Strava u Njemačkoj: U stanu pronađena tijela petero djece, za ubojstvo osumnjičena majka Policijski očevid, ilustracija Lokalni mediji tvrde: Poznat identitet jednog od dvojice muškaraca čija su tijela pronađena u Mrežnici. Iz policije zasad šute

Tijela su pronašli 12 kilometara nizvodno od mjesta nestanka. 35-godišnja Olga Arotinco Gaspar i njezina 14-godišnja kćer Emily Escalante Arotinco iz Virginije bile su na obiteljskom pikniku, javlja Reuters. Majka, podrijetlom Peruanka, otišla je do rijeke po loptu, koja im je tamo pobjegla, no izgubila je oslonac i pala. Po nju je došla kćer, ali obje je odnijela struja. S njima je bio i ostatak obitelji.

Prvo tijelo je pronađeno već u srijedu, dok su za drugim spasioci još jedno vrijeme tragali. Pronašli su ga tek jučer, ali su oba tijela još uvijek službeno neidentificirana.