Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvađena tijela

Želeći dohvatiti loptu majka i kćer utopile se na pikniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Potomac rijeke izvađena su dva tijela. Sumnja se kako se radi o majci i kćeri koje je odnijela struja dok su bile na pikniku.

Ekipe za traganje i spašavanje izvadile su dva tijela iz rijeke Potomac i to u blizini glavnog američkog grada. Tijela su pronađena kilometrima udaljena od mjesta na kojem su prije nekoliko dana nestale majka i kćer. Tim za spašavanje je koristio brodove i helikopter za spašavanje.

Pročitajte i ovo Ravnateljica bolnice Sveti Duh Ana-Maria Šimundić Jako zbunjujuće Znala je, ali nije znala... Ravnateljica bolnice Sveti Duh Ana-Marija Šimundić o tijelima na podu Zavoda za patologiju Unutarnji nadzor u KB Sveti Duh - 2 Dopis sve otkriva Dnevnik Nove TV u posjedu dokumenta koji pokazuje da ovo nije prvi slučaj s tijelima na podu u bolnici Sveti Duh

Tijela su pronašli 12 kilometara nizvodno od mjesta nestanka. 35-godišnja Olga Arotinco Gaspar i njezina 14-godišnja kćer Emily Escalante Arotinco iz Virginije bile su na obiteljskom pikniku, javlja Reuters. Majka, podrijetlom Peruanka, otišla je do rijeke po loptu, koja im je tamo pobjegla, no izgubila je oslonac i pala. Po nju je došla kćer, ali obje je odnijela struja. S njima je bio i ostatak obitelji.

Prvo tijelo je pronađeno već u srijedu, dok su za drugim spasioci još jedno vrijeme tragali. Pronašli su ga tek jučer, ali su oba tijela još uvijek službeno neidentificirana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene