Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žele muk u cijeloj bih

Zdravko Čolić pod žestokom paljbom članova grupe Pravda za Davida: ''To je dno dna''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni pjevač Zdravko Čolić 31. svibnja održat će koncert u Banjoj Luci, a članovi grupe na Facebooku ''Pravda za Davida'' negoduju i smatraju da bi, dok se ne rasvijetle okolnosti ubojstva Davida Dragičevića, svi trebali reći ne koncertima u tom gradu.

Jedna članica grupe koja kaže da voli ili da je barem voljela pjevača, primijetila je na službenoj stranici Zdravka Čolića informaciju da će održati koncert u Banjoj Luci i da su sve VIP karte već rasprodane. Odmah im je poslala upit na koji je dobila sljedeći odgovor:

Pročitajte i ovo David Dragičević (Foto: Provjereno) Pravda za Davida Prosvjednici u Banjoj Luci podsjetili na 22. rođendan ubijenog mladića: Ne odustajemo Davor Dragičević (Foto: Dnevnik.hr) odvjetnik ne zna gdje je Raspisana tjeralica za Davorom Dragičevićem, policija će spriječiti daljnja okupljanja

''Zdravko je svjetska i regionalna zvijezda i ne vidimo razlog zašto ne bi pjevao u Banjoj Luci. Vama Vaš izbor! Lijep pozdrav.''

U brojnim komentarima pod tu objavu dominiraju oni koji podsjećaju da je pjevačica Marija Šerifović odbila nastupati u Banjoj Luci.

''Ne znam jesu li Čolićevi ljudi upućeni da je Banja Luka geto u kojem vlada diktatura'', pita se jedna.

I dok jedni napadaju pjevača prozivajući ga da nema empatije i razumiijevanja za slučaj ubojstva Davida Dragičevića, drugi ga brane tvrdeći da on ne zna ništa o tome jer ne odgovara on na svojoj službenoj stranici.

''Tko god odgovara, to je dno dna'', uzvratila je jedna članica grupe.

''Što se mene tiče, nije trebalo ići ni na koncert Bešlića te na sve koncerte koji su se događali ili će se događati dok ne bude zadovoljena pravda!'' jedan je od komentara.

Iako ima i onih koji smatraju da koncert nema nikakve veze s grupom ''Pravda za Davida'', kao i da Čolića ne treba prozivati zbog održavanja koncerta, prevladavaju oni koji misle da ni Čola ni nitko drugi ne bi trebao nastupati u Banjoj Luci dok se ne rasvijetli ''monstruozno ubojstvo Đakca''.

Ima i onih koji staju na loptu pa kažu da Banja Luka nije grad žalosti i da život ide dalje, ali i onih koji kažu da bi muk ne bi trebao biti samo u Banjoj Luci, nego u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene