Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S dva hica ubio tatinu zaručnicu

Ubio pomajku: 12-godišnjaku prijeti životni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud u SAD u 12-godišnjaku će suditi kao odrasloj osobi za ubojstvo očeve trudne zaručnice. Dječak bi tako ostatak života mogao provesti iza rešetaka.

Jordan Brown bi mogao postati najmlađi zatvorenik optužen na doživotnu kaznu zatvora iako njegovi odvjetnici traže da se dječaku sudi kao maloljetniku. 12-godišnjak je na spavanju ubio 26-godišnju pomajku Kenzie Marie Houk, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. Sudac Dominick Motto je rekao kako sumnja da bi Brown uspješno prošao rehabilitaciju do svoje 21 godine i zato će mu se suditi kao odrasloj osobi. Sudac je tu odluku donio nakon svjedočenja psihijatra Johna O`Briena. Doktor je napisao da 'ne postoje indikacije bilo kakvih provokacija žrtve, koje bi dovele do njenog ubojstva. Radi se o ubojstvu u stilu pogubljenja mlade buduće majke'.

Pročitajte i ovo Ilustracija napetosti na Bliskom istoku Američki vojnici ubijeni u krvavom napadu, Biden poslao znakovitu poruku: "Odgovorne ćemo pozvati na odgovornost u vrijeme i na način koji sami odaberemo" Slika nije dostupna Poklon od tate Pušku kojom je ubio očevu djevojku dječak je dobio za Božić

'Brown je individualac s značajnim problemima osobnosti', dodao je doktor. Dječak je ubio maćehu i nerođenog brata Christophera u veljači prošle godine u udaljenom mjestu New Galilee u zapadnoj Pensilvaniji. Dva puta joj je, dok je spavala, pucao u glavu, a nakon toga je otišao u školu. Ubrzo je uhićen, a istraga je pokazala da je imao vlastiti pištolj, mladenačku verziju 20-kalibarske sačmarice. Razlog ubojstva je navodno ljubomora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene