Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezeni u pritvor

Zbog smrti 10-godišnjakinje uhićeni njezin otac, maćeha i ujak: Privedeni nakon što su se vratili iz Pakistana

Urfan Sharif, Sara Sharif i Beinsah Bastool
Urfan Sharif, Sara Sharif i Beinsah Bastool Foto: Policija Surrey
Tri osobe uhićene su zbog smrti 10-godišnje Sare Sharif.

Tri člana obitelji Sare Sharif uhićena su zbog smrti 10-godišnje djevojčice.

"Dva muškarca stara 41 i 28 godina te 29-godišnja žena su uhićeni zbog sumnje na ubojstvo. Trenutačno su u pritvoru i s njima će biti obavljeni razgovori", objavila je policija iz Surreyja, izvijestio je Sky News.

Policija ih je privela nakon što su iz Pakistana preko Dubaija u srijedu navečer sletjeli na londonski aerodrom.

Pročitajte i ovo Jesmo li sami? - 5 Bizarno Novinar u meksičkom parlamentu pokazao tijela i tvrdi da su to izvanzemaljci: "Ovo je prvi put"

Sarino tijelo je 10. kolovoza pronađeno u njezinu domu u engleskom gradu Wokingu nakon što je muškarac koji se predstavio kao njezin otac iz Pakistana nazvao policiju.

Vjeruje su da su njezin otac Urfan Sharif, maćeha Beinsah Bastool i maćehin brat 9. rujna otputovali u Pakistan. Ondje je za njima tragala policija, a vlasti su preuzele brigu i za petero Sharifove djece koji su stigli s njima u državu.

Pročitajte i ovo Bespravna gradnja na Murteru - 5 Ruga se pravnoj državi Bespravna gradnja na Murteru! Inspekcija zatvorila ilegalno gradilište: Pogledajte što je investitor napravio

Podsjetimo, obdukcija Sare Sharif pokazala je da je djevojčica imala višestruke ozljede na više dijelova tijela. To potvrđuju i svjedočanstva susjeda, koji kažu da je 10-godišnjakinja došla u školu puna modrica i ozljeda dan prije nego što je učiteljica kazala da više neće pohađati školu. Sarina maćeha njezinu je smrt nazvala "nesretnim slučajem".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene