Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštra kazna

Zbog mokrenja u krevet zalio dijete vodom i ostavio ga u vrtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je svog osmogodišnjeg sina kaznio zbog mokrenja u krevet zalivši ga hladnom vodom iz crijeva i ostavivši u vrtu ispred kuće.

30-osmogodišnjem ocu iz Velike Britanije sada prijeti zatvorska kazna zbog zlostavljanja djeteta. Policija je dijete pronašla sklupčano u vrtu gdje je drhtećii od hladnoće proveo skoro sat i pol vremena. Identitet oca nije objavljen.

Pročitajte i ovo Macron i May (Foto: AFP) Sastanak u Breganconu Emmanuel Macron primio britansku premijeru May kako bi razgovarali o Brexitu Požari u Švedskoj (Foto: Dnevnik.hr) Vruće u Europi Nezapamćeno ljeto: Suše pogađaju Veliku Britaniju, Švedskom haraju nezapamćeni požari

>> VIDEO: Nemoćnu staricu zlostavljala socijalna radnica

Policiji je incident prijavila slučajna prolaznica koja je ugledala oca kako vrišteći s crijevom u rukam natjerava dijete po vrtu ispred kuće u Kentu. 'Nećeš mokriti po mojoj kući ostat ćeš vani cijeli dan', vikao je iznervirani otac uz pregršt popratnih psovki, doznaje se iz suda.

Također, svjedokinja je vidjela kako je otac dva puta crijevom udario dijete po glavi. Policija je došla nakon 90 minuta i dječaka su odmah pokušali unijeti u kuću što je ovaj odbio govoreći kako mu je zabranjeno micati se. Ocu u prosincu slijedi suđenje, a dječaka je odvela Socijalna skrb.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene