Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor vožnja

VIDEO Drama na vrtuljku: Djeca su 40 minuta visjela u zraku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca su 40 minuta visjela na visini od 20 metara na temperaturi od dva stupnja Celzijeva.

Do kaosa na vrtuljku u zabavnom parku Sky Swing došlo je već drugi put ovaj mjesec. Djeca su 40 minuta visjela u zraku na visini od 20 metara na vrlo niskoj temperaturi nakon što je vožnja krenula u krivom smjeru.

Pročitajte i ovo Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Osmero djece sinoć je bilo zarobljeno u zraku na vrtuljku Sky Swing zbog električnog kvara. To se dogodilo samo tri tjedna nakon što su se na istom vrtuljku na  200 metara visine sudarila dva vagona za vrijeme vožnje.

U pomoć je pristigla i hitna služba, jer je zbog niske temperature djeci prijetilo pothlađivanje. Vatrogasci su pripremili i ljestve kako bi spasili djecu koja su visjela u zraku, ali je na sreću vrtuljak opet proradio i djeca su uspješno spuštena na zemlju.

Horor na vrtuljku: 'Bio je to najstrašniji trenutak u mom životu'

'Grozno je i hladno, stoga je prilično strašno biti gore', rekao je  Simon Gale jedan od svjedoka, a prenosi Daily Mail.

Rad vrtuljka Sky Swing je zaustavljen dok traje istraga i zamijenjen je manjom zabavnom atrakcijom Mega Swing.

Korisnici vrtuljka su nakon silazaka bili pregledani od strane medicinskog osoblja i ponuđena su im topla pića, sve u znaku isprike od strane zaposlenika zabavnog parka.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene