Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zabrana okupljanja

Zbog koronavirusa se odgađa okupljanje četnika u Višegradu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najvjerojatnije neće doći do skupa Ravnogorskog pokreta koji je bio najavljen za 13. ožujka u Višegradu.

Skup Ravnogorskog pokreta, najavljen za 13. ožujka u Višegradu, najvjerojatnije će biti odgođen. Naime, tijekom dana su najviši dužnosnici Republike Srpske, nakon sastanka održanog zbog širenja koronavirusa, odlučili zabraniti svako javno okupljanje u tom entitetu Bosne i Hercegovine. 

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Slika nije dostupna borba protiv korone Imaju najveću smrtnost u Europi: Susjedima stiže cjepivo koje im je dosad bilo nedostupno

Zabrana zasad vrijedi naredna tri tjedna. 

Novinari Avaza kontaktirali su Organizacijski odbor Ravnogorskog pokreta Višegrad koji su im rekli da još nisu dobili službenu informaciju o zabrani okupljanja u Republici Srpskoj te da će se o svemu izjasniti naknadno. 

Ranije je Organizacijski odbor uputio poziv "braći Srbima i sestrama Srpkinjama, ravnogorcima, poštovateljimai simpatizerima Ravnogorskog pokreta i ravnogorske ideje" da se 13. ožujka okupe kako bi obilježili godišnjicu hapšenja generala Dragoljuba Draže Mihailovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene