Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti kontramjerama

ZBOG HRVATSKE Vučić dao rok EU: 'Čekat ćemo da reagiraju do 14 sati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čekamo da EU reagira do 14 sati, a onda će Srbija reagirati mirno, ne kršeći propise, poručio je Vučić i dodao da će Srbija ukazati da se Hrvatska ne može iživljavati, ponižavati Srbiju i uništavati privredu Srbije bez posljedica.

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić poručio je da će, ukoliko EU do 14 sati ne odgovori na situaciju na granici Hrvatske i Srbije, Srbija poduzeti kontramjere zbog jednostranog zatvaranja graničnog prijelaza za srpske kamione.

Pogledajte što su fotoreporteri snimili jutros u Opatovcu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kontrola priljeva izbjeglica Ostojić: Od sastanka sa Stefanovićem na Bajakovu očekujem konkretan dogovor Slika nije dostupna Očekuju val 7000 izbjeglica Vulin: 'Srbija je jedina zemlja u okruženju koja zbrinjava izbjeglice'

'Čekamo da EU reagira do 14 sati, a onda će Srbija reagirati mirno, ne kršeći propise, ali će ukazati da se Hrvatska ne može iživljavati, ponižavati Srbiju i uništavati privredu Srbije bez posljedica', rekao je Vučić, prenosi modno.rs. Potez Hrvatske opisao je kao 'skandal nevjerojatnih razmjera'.

Za 14.30 sati zakazana je hitna sjednica Vlade Srbije na kojoj će tema biti odnosi s Hrvatskom nakon odluke o zatvaranju granice sa Srbijom.

EKSKLUZIVNO Predsjednica u Dnevniku Nove TV: 'Gospođa Merkel nije svjesna da je napravila kaos koji sada treba riješiti'

Od svih ministarstva očekuje se da pripreme 'mjere za zaštiru državnog teritorija, nacionalnog i ekonomskog interesa kao i ozbiljanodgovor na neodgovornu politiku Hrvatska vlade'.

ured za koordinaciju sigurnosnih službi

Osim hitne sjednice Vladei, Aleksandar Vučić sazvao je i hitnu sjednicu Ureda za koordinaciju sigurnosnih službi koja bi se trebala održati u 16 sati.

Povod za sjednicu je, javlja Blic, migrantska kriza i hrvatska odluka o zatvaranju granice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene