Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglašena najnesretnijom u Britaniji

Zbog dosade ostavila dečka nakon 14 godina, a on dobio jackpot na lotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je nakon 14 godina hodanja zbog dosade ostavila svog dečka, a koji je ovih dana na lotu dobio gotovo 18 milijuna funti, proglašena je najnesretnijom ženom u Britaniji.

31-godišnja Kerry Graves i 37-godišnji g. 'Dosadni', pravim imenom Matthew Breach znaju se od školskih dana. Čak 14 godina bili su u vezi, no Kerry je postalo dosadno pa ga je ostavila. Prijateljima je rekla kako 'želi puno seksa'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čestitke! Sretnik u Zagrebu osvojio vrtoglavi iznos: "Tog sam petka stigao kući, nije mi se izlazilo pa sam okušao sreću online" Slika nije dostupna Osmijeh od uha do uha Htjela je suprugu dokazati da je bedast zato što kocka i osvojila milijun dolara

Kerry sada živi s vlasnikom propalog internet cafea, 28-godišnjim Travisom Mains-Martenom i njihovim sinom Blakeom, a g. 'Dosadni', koji i sam priznaje da je njegov hobi spavanje, pokušava otkriti na što potrošiti jackpot od gotovo 18 milijuna funti.

'Kerry baš nema sreće. Bila je s njim sve te godine i bilo je teških trenutaka. Ostavila ga je, a njemu se posrećilo', kazao je jedan zajednički prijatelj. 'Šteta, bila je draga djevojka. Zaista nam se jako sviđala', kazala je Matthewova majka Sandra.

Kerry je nakon dobitka Matthew poslala SMS poruku i čestitala mu. 'Nismo više u vezi, ali i dalje smo u kontaktu, normalno razgovaramo', kazao je Matthew. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene