Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medicinska usluga?!

Zatvorenici ozloglašenog zatvora dobit će solarij

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najozloglašenijih ruskih zatvora uskoro će uvesti solarij za zatvorenike u svrhu poboljšanja njihova zdravlja, izjavio je upravitelj zatvora Butirka u Moskvi Sergej Teljatnikov.

Zatvor Butirka, izgrađen u 19. stoljeću u obliku tvrđave, nalazi se u središtu Moskve, a njegovi 'stanovnici' bile su i neke poznate osobe, od progonjenih sovjetskih pisaca poput Aleksandra Solženjicina i Isaka Babelja do nećaka Adolfa Hitlera, Heinricha.

Pročitajte i ovo Zatvor u Splitu, arhiva je li bilo propusta? Drama u splitskom zatvoru: Zatvorenik se objesio u WC-u, cimeri priskočili da ga spase Slika nije dostupna Pokušaj bijega Drama u Remetincu: Zatvorenik razbio prozor i skočio s prvog kata, bio je potpuno krvav

'Radimo na dodatnim medicinskim uslugama... pa će čak biti postavljen i solarij', rekao je Teljatnikov dodajući da će se solarij koristiti u medicinske svrhe i da će biti postavljen do kraja godine.

>> Zatvorenici beru grožđe, zatvor zarađuje

Pretrpan i loše vođen ruski zatvorski sustav pod pojačanom je kontrolom nakon smrti zatvorenika, odvjetnika Sergeja Magnitskog u studenome prošle godine, koji je posljednje mjesece života proveo u Butirki. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene