Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivan potez

Zatvorena promatračnica Burj Khalife

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik Burj Khalife u Dubaiju priopćio je kako je promatračnica zatvorena za posjetitelje. Neočekivan potez razočarao je mnoge turiste, ali vlasnik se nije posebno potrudio objasniti zašto to čini.

Točan uzrok zatvaranja nebodera je nejasan. U kratkoj izjavi za medije vlasnik Emaar Propertiesa, u čijem je posjedu Burj Khalifa za zatvaranje je okrivio 'neočekivano velik broj posjeta', ali dao je naslutiti da dio problema leži i u problemima s tehnikom, javlja ABC News. 'Trenutačno se radi na tehničkim problemima s opskrbom struje i javnost ćemo obavijestiti o dovršetku radova', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ubirali' po 150 eura RUŽNA SLIKA HRVATSKOG TURIZMA Istražuje se skupa naplata prijevoza preko Krčkog mosta Slika nije dostupna Propao restoran Ćevapi jači od Big Maca!

Tisuće posjetitelja koristilo je dizalo koje do promatračnice stiže za nešto više od jedne minute. Posjetitelja je bilo toliko da su se karte za posjet kupovale unaprijed, a sada ih oni koji su platili ne mogu koristiti. Kompanija im nudi mogućnost da svoj posjet odgode, iako ne mogu reći točan datum ponovnog otvaranja promatračnice. Burj Khalifa najviši je toranj na svijetu, visok je 828 metara, a otvoren je 4. siječnja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene