Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U subotu popodne policija Banja Luke uhitila je 33-godišnjeg D.B. osumnjičenog da je dan prije na smrt pretukao majku nakon čega je otišao prošetati pse.


Beživotno tijelo žene pronađeno je u subotu oko 14.40 u obiteljskom stanu u Krfskoj ulici, gotovo 24 sata nakon što ju je premlatio vlastiti sin, pišu Nezavisne novine. Njihov izvor kaže da se sve odigralo u petak oko 19 sati kada je D.B. nogama i rukama premlatio majku. Nakon dojave da se u stanu nalazi beživotno tijelo, stigao je liječnički tim koji je samo mogao konstatirati da je smrt nastupila nasilnim putem.

U prsnom košu ni jedna kost nije ostala cijela

Vezani članci Ruska zima, ilustracija Šokantan slučaj u Rusiji: (Ne)majka ostavila djecu u šumi, bez odjeće i na minus 15 stupnjeva Mama i maska Nemoguća misija: Majka pokušala nositi masku s djetetom u naručju pa požalila

Motiv napada nije poznat, a iz policije navode kako će točne okolnosti biti poznate nakon očevida. Iz Zavoda za sudsku medicinu je objavljeno kako je nesretna žena preminula zbog višestrukih prijeloma rebara te povreda vitalnih organa. 'Najteže ozljede zabilježene su u području prsnog koša gdje gotovo ni jedna kost nije ostala cijela. Žena je imala i teške ozljede po glavi', rekao je liječnik iz Zavoda za sudsku medicinu. Nezavisne novine pišu kako je D.B. nakon što je premlatio majku mirno odšetao iz stana te rodbinu o svemu obavijesti tek drugi dan. Šokirani susjedi rekli su kako je obitelj živjela skromno te je bila žrtva psihičkog bolesnika.