Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probila staklo

SNIMKA KAMERE Ptica se pilotu zabila u glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot je iz nesreće izašao s posjekotinom na čelu, a od ptice su ostale tek noge i pokoje pero. Probila je vjetrobransko staklo zrakoplova i zabila se pilotu u glavu.

Zasad nepoznata ptica probila je vjetrobransko staklo zrakoplova i zabila se u glavu pilotu s Floride koji može biti sretan što je živ.

Pročitajte i ovo Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela Policija u selu Yablonovo prevozio ukrajinske zarobljenike Misteriozni objekti ispadali iz ruskog aviona netom prije nesreće?

Komadi stakla uletjeli su u kokpit, a Robert Webber našao se u situaciji u kojoj se morao boriti da zadrži kontrolu nad zrakoplovom.

Trenutak u kojem ptica koja probija staklo snimila je kamera postavljena u kabini. Webber, koji je zaradio posjekotinu na čelu, rekao je da je u trenutku udarca odmah pomislio na prvu stvar koju su mu rekli kada je počeo letjeti - samo leti.

VIDEO Kamera ispala iz zrakoplova, a onda...

Sve se dogodilo u djeliću sekunde dok je letio 270 kilometara na sat. Staklo se razbilo, a krvi je bilo posvuda. Uspio je sletjeti, a sada stručnjavi trebaju identificirati pticu od koje su ostale tek noge i poneko pero.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene