Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuće!

Djevojčica (1) ispala iz auta koji je bježao od policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teksaška policija snimila je potjeru za SUV vozilom u kojem se nalazilo nekoliko pljačkaša i jednogodišnja djevojčica. Potjera je završila prevrtanjem SUV-a, iz kojeg je u tom trenutku ispala djevojčica i čudom izbjegla sigurnu smrt.

Doslovce su centimetri dijelili djevojčicu od sigurne smrti, nakon što je ispala iz SUV-a, koji se prevrnuo nasred ulice tijekom bijega od policije. Incident se dogodio prošlog vikenda, a snimljen je kamerom postavljenom u policijskom vozilu, u gradu Lubbocku u Teksasu.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

Djevojčica na snimci koju niže možete vidjeti, pridiže se nakon ispadanja iz vozila te kreće prema njemu, ponovno pada na tlo, no odmah se pridiže i nastavlja hodati prema vozilu. U tom trenutku po nju dolazi ženska osoba iz vozila i uzima je.

Policija je bila u potjeri za vozilom zbog dojave da se u njemu nalaze pljačkaši, koji su prethodno opljačkali tinejdžericu na jednom parkiralištu, prijeteći joj vatrenim oružjem, prenosi whdh.com. U vozilu su bili i roditelji djevojčice, koji su uhićeni.

Na svu sreću, djevojčica je prošla tek s manjim ozljedama tijela, a trenutno je smještena kod rođaka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene