Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mangkhut hara Filipinima

Zastrašujuća snimka: Supertajfun srušio kran na neboderu od 22 kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supertajfun koji je poharao Filipine napravio je veliku štetu i u Kini. Iz Hong Konga stižu snimke dramatičnog urušavanja krana visokog preko 20 katova.

Građani Hong Konga imali su priliku osjetiti koliko su opasni i snažni naleti vjetra tijekom prolaska tajfuna Mangkhut kroz njihov grad. Na društvenim mrežama pojavile su se i snimke urušavanja krana s nebodera u izgradnji, visokog 22 kata.

Pročitajte i ovo Hong Kong izglasao Zakon o sigurnosti Hong Kong Oštre kritike na jedan od najstrožih zakona o sigurnosti: "Ovo je alarmantno, ugrožena su prava i slobode ljudi" Slika nije dostupna Evakuira se stanovništvo Stiže supertajfun - 'Ovo je vrlo opasna oluja, najjača ove godine'

Snažni vjetrovi u nedjelju su prvo nagnuli konstrukciju krana na zgradi u Tai Kok Tsuiju, da bi se kasnije tijekom dana čitava konstrukcija jednostavno srušila na obližnju zgradu.

Na svu sreću, u toj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, potvrdila je i policija nakon intervencije na mjestu događaja, prenosi lokalni portal coconuts.co.

Neboder s kojeg je kran pao i koji je još u fazi izgradnje trebao bi po dovršetku imati 22 kata sa 76 stanova i očekuje se da će biti otvoren za useljavanje 31. listopada 2019. godine. 26 stanova dosad je već prodano.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene