Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENO 16 OSOBA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Gomila muškaraca nasrnula na djevojku zbog bizarnog razloga: Okružili je i udarali, njezina prijatelja izboli

Video lova za 17-godišnjom djevojkom
Video lova za 17-godišnjom djevojkom Foto: Screenshot
Šokantan video proširio se društvenim mrežama. U njemu se vidi kako grupa muškaraca napada tinejdžericu zbog "neprimjerenog" odijevanja na motorističkom događaju u Kurdistanu.

Djevojka od 17 godina postala je meta skupine muškaraca koji su je optužili da svojim odijevanjem namjerno na sebe skreće pozornost vozača na motorističkom događaju u Iraku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti Ilustracija Suspenzija Irački militanti više neće napadati Amerikance na Bliskom istoku, oglasio se Pentagon

Na snimci njezina doslovnog progona vidi se da se djevojka pokušava isprva sporo udaljiti od muškaraca, a zatim je prisiljena trčati. Muškarci joj pritom izvikuju uvrede, nazivaju je kurvom i snimaju je mobitelom.

Na jednom od videa vidi se da su je okružili motociklisti i da ih pritom ohrabruju gledatelji. Jedan ju je muškarac nakon okruživanja udario i pala je na parkirani auto.

Do napada je došlo u Hwani, predgrađu grada Sulaimanijah u Kurdistanu, mjestu gdje se održavaju poznate utrke u kojima sudjeluju i žene. Radi se o dijelu grada koji je poznat po problemima s drogom i nasiljem. Muškarci su na tom događaju, održanom 30. prosinca, zahtijevali da se ženama zabrani prisustvovanje, izvijestio je Daily Mail.

Napadnuta djevojka redovito posjećuje trkalište i sudjelovala je u utrkama, a na dan incidenta ondje je bila s muškim prijateljem koji je pokušao intervenirati i otpratiti je na sigurno mjesto. Međutim, on je izudaran i izboden, izvijestio je The National News.

Zbog napada je uhićeno 16 muškaraca te je zaplijenjeno više noževa i mačeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene