Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna 'avantura'

Zaspao u Norveškoj, probudio se u Švedskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norvežanin iz Osla popio je čašicu previše pa je odlučio ne voziti već odspavati rundu na stražnjem sjedalu svog automobila. No, probudio se na ulici u Göteborgu - u Švedskoj!

Dok je on bezbrižno spavao i trijeznio se, dvije razbojnice upale su u njegov automobil, ukrale ga i odvezle se u susjednu Švedsku, prenosi The Local. Nakon nekoliko sati vožnje, 50-godišnjak se probudio na hladnom betonu ispred željezničkog kolodvora u Göteborgu, u potpunosti zatečen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Ilustracija Švedska istraživačka raketa Raketa im slučajno pala u Norvešku, uslijedio oštar odgovor: "Ovo shvaćamo vrlo ozbiljno"

>> Opljačkao bespomoćnog putnika na tračnicama i prepustio ga sudbini

Nije znao što drugo napraviti pa je nazvao policiju i prijavio krađu vozila i zatražio ih za pomoć. Policija je došla po njega, uzela izjavu te su mu pružili smještaj do jutra.

Kako je 50-godišnjak iz Osla otet u utorak navečer, on je prespavao ostatak noći do prekjučer ujutro te ga je policija odlučila prebaciti do željezničkog kolodvora. 'Karma' je ipak bila na njegovoj strani, jer je tad uočio svoj automobil na cesti.

'Imao sam ludu sreću', rekao je. Policija je rutinski odradila ostatak posla, uhitila razbojnice i privela ih u stanicu. Otkrili su kako su u automobilu prevozile i ukradenu robu.

Sretnom Norvežaninu ključeve su predali jučer oko 17 sati popodne te se on zaputio kući u Oslo. Protiv razbojnica su podnesene kaznene prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene