Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

46-godišnji Roy George, potpredsjednik indijske tvrtke za proizvodnju automobilskih dijelova Pricol Ltd. podlegao je ozljedama koje su mu nanijeli radnici bijesni zbog otkaza, javili su indijski mediji.


Problemi su počeli u ponedjeljak nakon što su otkaz dobila 42 djelatnika tvornice u Coimbatoreu, u indijskoj državi Tamil Nadu. Nezadovoljni takvim razvojem događaja, radnici su počeli uništavati opremu i namještaj u uredima tvornice. Roy George je s još trojicom kolega pokušao spriječiti razbijače, ali oni su ga napali drvenim palicama i metalnim šipkama a od zadobivenih ozljeda je preminuo u bolnici.

Vezani članci Majmun vrste makaki (Foto: PIXSELL/Borna Filić) Majmuni muškarca (72) sa stabla zasuli ciglama, umro je u bolnici V.S. Naipaul (Foto: AFP) Preminuo britanski književnik i nobelovac: "Bio je velik u svemu što je ostvario, a umro je okružen onima koje je volio''

Prije godinu dana zaposlenici su zbog otkaza na smrt pretukli čelnog čovjeka tvrtke za proizvodnju dijelova za talijanske automobile. (Hina)