Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plesačica iz Moldavije

Zanosna plavuša priznala: Bila sam ljubavnica kapetana Kukavice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zgodna plesačica iz Moldavije priznala je na suđenju kapetanu Costa Concordije Francescu Schettinu da mu je bila ljubavnica.

Moldavka koje je u trenutku havarije kruzera Costa Concordije bila na zapovjednom mostu u društvu 'kapetana kukavice' Francesca Schettina priznala je danas na sudu da mu je zapravo bila ljubavnica, o čemu je javnost ionako već naširoko špekulirala.

Pročitajte i ovo Pismo kapetana Marka Bekavca Kriminalizaciji pomoraca Potresno pismo kapetana koji sedam mjeseci leži u zatvoru: "Nevin sam u pritvoru s ubojicama, teroristima, krijumčarima droge" Slika nije dostupna Sve će otkriti DNK analiza U olupini Costa Concordije pronašli ostatke dvoje nestalih?

>> VIDEO Ova će mrcina konačno maknuti Costa Concordiju

Domnica Cemortan je tijekom svjedočenja u postupku protiv Schettina pojasnila da je s njim bila u romantičnoj vezi. Potvrdila je da bila uz njega kada se brod nasukao na obalu otoka Giglija.

Schettinu sude za višestruko ubojstvo i napuštanje broda, u čijoj su havariji početkom 2012. godine poginule 32 osobe.

Proglase li ga krivim, prijeti mu do 20 godina iza rešetaka.

Danas je na sudu svjedočio i član posade koji je rekao da je tijekom plovidbe tjedan dana prije nesreće Schettina zamolio da promijeni kurs i brodom prođe bliže otoku na kojemu živi njegova obitelj, piše BBC.

Kapetan je molbu uslišio, no nije bio zadovoljan rezultatom pa je tjedan kasnije Gigliju prišao još bliže. Ploveća se grdosija posljedično nasukala.

U nastavku se suđenja očekuju iskazi čak tisuću preživjelih putnika i članova posade. Kapetan je prihvatio odgovornost za tragediju, no njegova obrana tvrdi da se nesreća barem dijelom dogodila zbog tehničkih problema s kruzerom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene