Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gnjusne uvrede

Zamjenik gradonačelnika bosanskog grada sablaznio katolike: "Ne da ne mogu ništa čestitati, već ih se gnušam"

Žarko Kovačević, zamjenik gradonačelnika Prijedora
Žarko Kovačević, zamjenik gradonačelnika Prijedora Foto: Grad Prijedor
Zamjenik gradonačelnika Prijedora objavio je "uskršnju čestitku" u kojoj je naveo niz uvreda upućenih katolicima.

Zamjenik gradonačelnika Prijedora u BiH, Žarko Kovačević, objavio je na Facebooku "čestitku" za Uskrs. Točnije, sasuo je niz uvreda.

"Kad se sjetim što je katolički kler radio i radi Srbima, koliko je žrtava pod njihovim blagoslovom bilo, ne da ne mogu ništa čestitati već ih se gnušam. Vatikan se itekako bavio i politikom, po dobru ih nikad nismo zapamtili. Tko ne zna da je Bosna i Hercegovina i danas za njih terra misionaris, taj ništa ne zna. Zato, sačekajmo i sačekajte naš Uskrs za čestitke. A do iskrenog izvinjenja i pokajanja, vatikanistima neka je daleko lijepa kuća", napisao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prozvao ga i Dodik Gradonačelnik podnio ostavku zbog bizarnih selfija: Fotografirao se dok pije tablete i povraća

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasio se i MUP RS VIDEO Detalji hladnokrvnog ubojstva šefa krim-policije: Sve se dogodilo u blizini škole, policija s dugim cijevima zaustavlja vozače

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Јavor ogradio se od izjave njegovog zamjenika. "Ističem da izneseni stav nije i niti će biti stav Gradske uprave Prijedor, već isključivo osobno mišljenje Kovačevića, piše Klix.ba.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene