Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inicijativa američkog bogataša

Za svakog novozaposlenog donira tisuću dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki 71-godišnji filantrop odlučio je pomoći svojim sugrađanima u pronalaženju posla i to donacijama.

Gene Epstein je uložio 250 tisuća dolara u projekt 'Zaposli samo jednog'. Planira donirati tisuću dolara dobrotvornoj ustanovi i to u ime tvrtke koja zaposli do tada nezaposlenu osobu i drži ju na platnoj listi najmanje šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Moskva Stroge mjere Kompanije koje napuštaju Rusiju moraju za to platiti, zarada već premašila godišnji plan Ibrulj Ibrahim, radnik Uljanika Nova Skupština vjerovnika Radnici Uljanika su očajni, već dva mjeseca nisu primili plaću: ''Guraju nas u stečaj''

Epstein je svoje bogatstvo stekao prodajom automobila i ulaganjem u nekretnine. Iako je on odvojio novac za samo 250 novozaposlenih, nada se kako će se u projekt uključiti i drugi svojim donacijama i tako stotinama tisuća pomoći kod zapošljavanja.

>> Donacije za bolesnu kćerkicu roditelji trošili na luksuz?

'Ovo je nevjerojatan program stimuliranja, posebno malih tvrtki u ovo teško ekonomsko vrijeme', rekao je. Iako je preko 100 tvrtki u samo mjesec dana već izrazilo interes za ovakvo zapošljavanje, Epstein smatra kako će samo vrijeme pokazati koliko je inicijativa uspješna, piše Yahoonews.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene