Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pukla ljubav

Za suprugu koja je htjela razvod napravio električnu stolicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrew Castle u garaži obiteljskog doma napravio je pravu električnu stolicu s ciljem da se osveti supruzi koja je htjela razvod.

Spojio je sve žice i pozvao ženu u garažu da malo porazgovaraju. Kad je sjela pustio je struju, no žena se srećom u posljednji trenutak uspjela izmigoljiti i pobjeći naletu struje jakosti 230 volti. Castlea su uhitili nakon što se sam pokušao ubiti vlastitom spravom, a jučer mu je počelo desetogodišnje služenje zatvorske kazne.

Pročitajte i ovo Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu priveden na sud FOTO Ovo je muškarac koji je prerezao vrat ženi kod savskog nasipa: Skrivao je lice, ima ozlijeđenu ruku

Par je do tada živio mirnim životom u predgrađu Fleetwoda u Velikoj Britaniji i bili su u braku 18 godina. No sve se promijenilo kada je gospođa prošle jeseni otvoreno pričala o razvodu. Andrew je poludio i zatvorio se garažu gdje je mjesecima radio na paklenoj spravi koja ga je na kraju došla slobode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene