Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijela Srbija zgrožena

Za silovanje školskog kolege kažnjen manjom ocjenom iz vladanja?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenik sedmog razreda osnovne škole u Požarevcu koji je deset minuta analno i oralno seksualno zlostavljao kolegu iz klupe, kažnjen je samo umanjenom ocjenom iz vladanja i premješten u drugi razred.

Centar za socijalni rad i upravu i OŠ Kralj Aleksandar, kao i svi drugi nadležni organi u gradu, ne znaju što da rade s dječakom čiji je nevjerojatan čin brutalnog nasilja šokirao cijelu Srbiju, piše Press.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Učenik, koji još nije napunio 14 godina i po zakonu ne može kazneno odgovarati, živi sa starateljicom jer nema majku, a otac mu je u zatvoru.

Radomir Mihajlović, član Gradskog veća Požarevca nadležan za obrazovanje, rekao je kako će učeniku zbog silovanja biti smanjena ocjena iz vladanja. Još uvijek nije poznato hoće li biti prebačen u drugu školu.

Za cijeli se slučaj, između ostalog, saznalo se i zbog toga što se učenik koji je napao kolegu hvalio drugoj djeci sa svojim činom. Priča je tako dospjela do profesorica, a zatim i do direktora škole.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene