Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontrolirana eksplozija

U samo dvije sekunde nestale dvije zgrade!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Three Gorges Hotel i putnički terminal nestali su u samo nekoliko trenutaka i kontroliranoj eksploziji u kineskom gradu Chongqing.

Čak 32 godine star putnički terminal zajedno s hotelom jučer u popodnevnim satima nestao je u svega dvije sekunde, piše AP. Radnici su rušili jednu po jednu zgradu, a vatrogasci su ruševine odmah zalijevali vodom kako bi spriječili širenje prašine po gradu.

Pročitajte i ovo Devastirana Mimoza - 3 đakovačka Mimoza Nekad ponos grada danas je ruglo koje zjapi prazno i propada: "Bez obzira čije je to, narod je to stvarao, a vidi što huligani rade" Gori zgrada u Valenciji - 1 Više je ozlijeđenih VIDEO/FOTO Drama u Valenciji, vatra guta zgradu od 14 katova: "Ovo je sablasno"

>> Srušili zgradu u nekoliko sekundi sa 112 kg eksploziva

U eksploziji je srušena zgrada visoka 107.2 metra visine i volumena 63,000 kubičnih metara. Radi se o zgradi najvećeg volumena koja je ikada u Kini namjerno srušena eksplozivom. Mnoštvo stanovnika Chongqinga s fotoaparatima i kamerama, na sigurnoj udaljenosti, došlo je svjedočiti ovom prizoru.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene