Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Mama, zašto ovaj goli striček juri golu tetu u mojoj slagalici, što će joj raditi', upitalo je zbunjeno dijete svoju majku M.N. dok se zabavljalo slagalicom sbrijanske firme, namijenjenoj za uzrast od devet godina.


U gomili šarenog sadržaja predviđenog za djecu, sve vrvi vulgarnim scenama, piše Kurir. U živahnom gradiću iz slagalice najviše pažnje definitivno privlači javna kuća iz koje bježi gola žena, a za njoj trči goli muškarac.

Vezani članci Aleksandar Vučić United Grupa: "Vučić ne govori istinu, ponudili smo 35 milijuna eura za Premier Ligu" Proslava rođendana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Srbija na nogama nakon najave da će Tesla na hrvatski euro: "To je prisvajanje kulturnog naslijeđa"

S prozora iste kuće vire djevojke, s golim velikim grudima. Slagalica nudi još sličnog sadržaja. Tako postoji i gola djevojka koja ćaska s obučenim muškarcem, vjerojatnom s mužem koji se iznenada vratio kući. Na vanjskim zidom skriva se razgolićeni muškarac, koji je pobjegao kada je suprug naišao.

'Ja sam stvarno zapanjena', ispričala je Bojana Selaković, članica Upravnog odbora udruženja „Roditelj“.Pita se što radi država i tko kontrolira je li predviđena starosna granica na dječjim igralištima korektna.

I psiholog Aleksandar Šibul smatra da je slagalica potpuno nebulozna. 'Svima je jasno da ovo nije za djecu. Obnažena tijela stavljena u kontekst požude ne smiju se koristiti u svrhu zabavljanja djece.'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.