Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rusi već odgovorili

Uznemirujuća snimka: Ruski pilot borio se do smrti s militantima i poručio im – "Ovo je za dečke!"

Youtube screenshot
Youtube screenshot
Na YouTubeu se pojavio video koji prikazuje posljednje trenutke ruskog pilota, bojnika Romana Filippova.

Videozapis, koji se prvi put pojavio na YouTubeu na arapskom jeziku pod nazivom IDLIB +, prikazuje oružane militante. Okolina - velika stijena okružena neplodnim drvećem i smeđim tlom, izgledom odgovara ranijem videu koji prikazuje militante kako slave s mrtvim tijelom pilota.

Pročitajte i ovo 38. obljetnica nuklearne katastrofe u Černobilu Prošlo je 38 godina Obljetnica velike katastrofe: Može li se Černobil dogoditi opet? Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

Dok militanti okružuju pilota, čuje se glas muškarca koji viče na ruskom jeziku: "Ovo je za dečke!" Nakon toga slijedi prasak i vidljiv dim iza stijene. Nije potvrđeno jesu li militanti ubijeni ili ranjeni u eksploziji.

Ruski ministar obrane potvrdio je da je pilot, identificiran u neslužbenim izvorima kao bojnik Roman Filippov, ubijen "u borbi s teroristima". Njegov zrakoplov Su-25 jet prebačen je u pokrajinu Idlib u Siriji u subotu. Filippov je uspio preživjeti nesreću iskakanjem iz zrakoplova, ali je ubijen u borbi protiv terorista na terenu, prenosi RT.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene