Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ukinuta suspenzija

Vukovića vraćaju na posao u Ministarstvu sigurnosti BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomoćniku ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Vjekoslavu Vukoviću bit će ukinuta suspenzija unatoč činjenici da je protiv njega podignuta optužnica pred Županijskom sudom u Rijeci i on će se moći vratiti na svoje radno mjesto u tom ministarstvu, prenosi sarajevski 'Dnevni avaz'.

Zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić izjavio je kako je Povjerenstvo državne službe za žalbe uvažilo Vukovićev zahtjev za poništenje suspenzije što ju je nakon njegova uhićenja u Rijeci naložio ministar Tarik Sadović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počeo razgovor veterinarskih službi Hoćemo li opet izvoziti u BiH? Slika nije dostupna Samuel Žbogar Slovenija nema obveza prema štedišama 'Ljubljanske banke'

'Žalba je u cjelosti uvažena čime je poništeno rješenje Ministarstva sigurnosti BiH o suspenziji. Kako je rješenje konačno jer protiv njega nije moguće uložiti žalbu, Vukovića već u ponedjeljak očekujemo u ministarstvu', kazao je Krešić.

Sam Vuković nije komentirao ukidanje suspenzije. On u BiH boravi na slobodi uz obvezu da se javlja sudu u Rijeci gdje se protiv njega vodi kazneni postupak zbog sumnje da je posredovao u nabavci oružja radi počinjenja kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene