Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPADAJU GA

Vučić optužio države u regiji: ''Ukrajina ih uopće ne zanima, samo je koriste kao izgovor za napad na Srbiju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u ponedjeljak je optužio države u regiji da koriste rat u Ukrajini kako bi napale Srbiju.

"Nevjerojatno mi je da, kada imate ovako tešku krizu, ovakvu situaciju u Ukrajini, njima fokus uopće nije na Ukrajini, Ukrajina ih uopće ne zanima, samo je koriste kao izgovor za napad na Srbiju", izjavio je u ponedjeljak srpski predsjednik Aleksandar Vučić te dodao kako se u barem tri zemlje u okruženju ničim drugim ne bave.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić - 1 komentirao rat u ukrajini Vučić se izjasnio o sankcijama prema Rusiji: "Srbija pruža punu podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STRAH OD PUTINA Vanjskopolitički komentator: "Službeni Beograd mora jasno osuditi agresiju na Ukrajinu"

"Što mislite, da im treba da nam čestitaju što imamo bolji klinički centar nego Zagreb i Ljubljana zajedno? I sve to tako zahvaljujući Leibnizovom dovoljnom razlogu dozvoljeno vam je sve, svaka laž protiv Srbije je dozvoljena, svaka riječ protiv Srbije je dozvoljena, nju je lako pustiti, Srbija je mala, kako će se ona suprotstaviti velikima. Ali ne zaboravite da je Srbija naučila da je gazite", citira N1 Vučića, koji se osvrnuo na navodni "hibridni rat protiv Srbije".

 

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene