Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro sjednica stranke

Vučić odlazi s čela Srpske napredne stranke? "Možda sam se zaželio biti običan čovjek, da ne nosim sve terete svijeta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, najavio je moguć odlazak s najviše stranačke funkcije, nagađaju tamošnji mediji.

"Možda sam se zaželio biti običan čovjek, da ne nosim sve terete ovoga svijeta pa i stranački na svojim leđima u svakom trenutku. Možda sam se zaželio reći 'posvađajte se, ne moram vas više miriti'. Možda hoću više vremena provoditi s obitelji, da vidim što je to što mi kći studira, ili da malog sina odvedem na judo ili košarku, jer stariji više ne mari", rekao je Aleksandar Vučić, gostujući na televiziji K1.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

I nastavio: "Možda je sve to. Jednostavno osjetite kada dođe trenutak za nešto i tu nema velike filozofije. Dao sam cijelog sebe i borio se za zemlju i stranku. A zemlju sam rekao da ću dati sve od sebe još neko vrijeme."

Rekao je da "u glavi ima četvero kandidata iz stranke za budućeg predsjednika SNS-a", prenosi N1.

Naveo je da će se 4. ili 5. siječnja održati sjednica Srpske napredne stranke na kojoj će se vidjeti, kako je naveo, tko, što i koliko radi, a "tko je od funkcionera otišao na odmor u Dubai". 

"U svibnju ću obrazložiti zašto se povlačim, jer ne želim da ugrozim budućnost Srbije i pobjedu stranke onim što ću izgovoriti prije toga", odgovorio je Vučić, prenose srpski mediji.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene