Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preseljenje ambasade? hm...

Vučić o svom izrazu lica tijekom susreta s Trumpom: "Zamijenili su nam fascikle, ja sam 500 puta provjeravao svaku riječ"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije oglasio se o svojoj po mnogima "iznenađujućoj" reakciji u trenutku kad američki predsjednik Donald Trump spominje preseljenje srpske ambasade tijekom potpisivanja sporazuma sa SAD-om o ekonomskoj suradnji s Prištinom.

Mnogi su u trenutku kada Trump govori o preseljenju ambasade primijetili pomalo zbunjujući izraz lica Vučića koji je počeo prelistavati stranice sporazuma. 

Pročitajte i ovo Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Vučić se danas osvrnuo na spomenuti detalj i objasnio da su "fascikli zamijenjeni".

"Mnogima je krivo zbog sporazuma. Kažu, nisam ni pročitao sporazum. Cijeli dan i noć sam 500 puta provjeravao svaku riječ. Onoliko koliko sam znao o oba sporazuma nitko u sali nije znao. Na kraju se dogodilo da su zamijenili fascikle kada smo potpisali " kaže Vučić.

Blic javlja kako je slična verzija događaja opisana i iz najbližeg okruženja predsjednika Srbije, gdje se također tvrdi da je kod Vučića završio Hotijev fascikl.

Podsjetimo, mnoštvo komentara izazvala je fotografija Aleksandra Vučića kako u Ovalnom uredu sjedi nasuprot američkog predsjednika Donalda Trampa, a ubrzo su se pojavile usporedbe Vučića s učenikom koji je pred profesorom na ispitivanju.

Vučić je u nedjelju "primitivnom i vulgarnom" nazvao objavu glasnogovornice ruskog ministarstva vanjskih poslova koja je na Facebooku njegov susret s Donaldom Trumpom ilustrirala eksplicitnom scenom Sharon Stone iz filma "Sirove strasti".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene