Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica predsjedništva

Vučić: "Brnabić više neće biti predsjednica Vlade Srbije"

Ana Brnabić više neće biti predsjednica Vlade Srbije, već kandidatkinja za predsjednicu Skupštine, najavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i otkrio tko će biti kandidat za gradonačelnika.

Kandidatkinja za predsjednicu Skupštine Srbije bit će Ana Brnabić, najavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda na predstojećim beogradskim izborima bit će Aleksandar Šapić, rekao je Vučić nakon sjednice Predsjedništva Srpske napredne stranke, izvijestila je Nova.rs.

Pročitajte i ovo Spomen područje Dalj U Dalju Pjevao četničke pjesme i gazio hrvatsku zastavu: Određen mu istražni zatvor

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u puli Na zaštitara pala drvena bandera, teže je ozlijeđen. Bio je na setu snimanja njemačkog filma Momo

''Ana Brnabić više neće biti predsjednica Vlade Srbije, kao ni članica Vlade", rekao je Vučić i dodao da ju je on molio za nešto drugo, ali da je ona odabrala biti predsjednica Skupštine Srbije.

Vučić je rekao da je Brnabić njegovo najpozitivnije iznenađenje i da je najviše napredovala.

"Tako se snažno i hrabro borila", rekao je predsjednik Srbije i dodao da će dosadašnji predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić imati značajna zaduženja na nekom drugom mjestu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene