Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vračara predvidjela zgoditak na lutriji od 4,5 milijuna funti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je vračara rekla Ann Henry da će dobiti na lutriji, ova se samo nasmiješila i ubrzo sve zaboravila. No svega se sjetila kada je na lutriji dobila 4,5 miliuna funti.

Vračara je dva tjedna ranije došla u restoran brze hrane, koji Ann vodi sa suprugom i rekla joj svoje proročanstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki zgoditak Za jackpot od 2,5 milijarde kuna tri su dobitna listića, a barem 17 sretnih dobitnika Slika nije dostupna Velikodušni srećković Dobio 338 milijuna na lutriji, platit će stanarinu susjedima u kvartu!

‘Vrijeme je bilo veoma loše. U moj je restoran ušla stara gospođa sasvim mokra. Ponudila sam joj šalicu čaja i sendvič’, priča gospođa Henry. 

‘Počele smo razgovarati i rekla mi je da je vračara koja može predvidjeti budućnost. Nisam joj vjerovala jer mnogi koji dolaze u restoran pričaju takve stvari’, kaže Ann. 

‘Zatim je rekla 'Dobit ćete na lutriji. Vidim četvorku, ali ne vidim koliko nula'’.

Uz to, vračara je pogodila i koliko djece ima Ann te kako vidi da jedan njezin sin studira dok je drugi nezadovoljan poslom. 

‘Sve je to istina’, napominje Ann čiji je suprug kupio srećku sat vremena prije izvlačenja. 

Dobitna kombinacija bili su brojevi 5, 15, 20, 22, 24 i 47 što je kombinacija datuma rođenja njihove djece i godina gospodina Henryja. 

‘Kad sam shvatio da smo dobili, nakon što sam rezultate provjerio na teletekstu, stavio sam srećku ispod madraca i zaspao’, ispričao je za britanski Daily Mail gospodin Henry. 

‘Probudio sam se misleći da sam sve sanjao no srećka je zaista bila tamo!’ 

Par će tako moći ostvariti snove te izgraditi veliku obiteljsku kuću po vlastitom dizajnu, dok obiteljski posao namjeravaju prepustiti sinovima kako bi se tradicija nastavila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene