Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio platiti karticom

Evo zašto se ne zamjerati taksistu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bryan Doherty iz Chicaga podnio je prijavu protiv taksiste koji ga je, kako kaže, poprskao sa suzavcem jer je vožnju želio platiti karticom.

Bryan Doherty i njegova dva prijatelja taksijem su se vozili u nedjelu, ali vožnja nije protekla glatko. Doherty je ispričao da su vozača informirali o nedostatku gotovine u novčanicima te da će platiti karticom. Vozač je tada zaustavio vozilo i prijetio im palicom, uzeo je suzavac i posprejao ih, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Taksi u Dubrovniku - 1 Problem velikih gužvi Dubrovnik kreće u obračun s prometnim kaosom: Novim rješenjem nisu svi zadovoljni

Svoje nezadovoljstvo uslugom Doherty je objavio i na internetskoj stranici na kojoj korisnici mogu komentirati kvalitetu pružene usluge. Ondje je napisao da je zamolio vozača da ih odveze do bankomata kako bi vožnju koja je stajala 6,48 dolara mogli platiti gotovinom. 'Vozač je postao frenetičan i bio je uvjeren da ga namjeravamo prevariti. Prestravljeni putnici nazvali su 911.

>> Nove cijene taksija u Zagrebu ne prestaju iznenađivati

Iako su vozači taksija obavezni primiti kartice ukoliko njima putnici žele platiti vožnju, i drugi su se korisnici u Chicagu žalili da su taksisti u trenucima takvog načina plaćanja bili neugodni, prijetili su čak i golotinjom.

Uzrok ovog negodovanja nad kartičnim plaćanjem leži u plaćanju naknade. Naime, ako putnik odluči platiti vožnju karticom, taksist mora platiti pet posto po transakciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene