Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici izlazili i ulazili...

Vozio se mrtav u busu 5 sati i nitko ga nije ni pogledao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U gradskom autobusu broj 46 koji prometuje Glasgowom jedan se putnik mrtav vozio čak pet sati. Stotine punika ulazilo je i izlazilo iz autobusa i nitko se nije zapitao što je s čovjekom koji leži na podu između dva sjedala.

Beživotno tijelo muškarca u 40-im godinama čak je četiri puta obišlo rutu kojoj autobus prometuje i tek tada ga je, na svoj užas, otkrio vozač. Muškarac je u ruci još držao kupljenu autobusno kartu prema kojoj se utvrdilo da se ukrcao prije više od 5 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Ilustracija Horor u Dalmaciji "Treba li čekati da netko pogine?": Usred vožnje otvorila se rupa u autobusu, sve je snimljeno

'Grozno. Jadan čovjek je toliko dugo ležao mrtav i nitko to nije primijetio. Pomislili bi da je takvo nešto nemoguće, ali evo, i to se dogodilo. Vozač je otkrio tijeko oko 15:30, a na karti pronađenoj u njegovoj ruci pisalo je da se ukrcao oko 10 sati ujutro. Inače, naši vozači bi trebali provjeraviti unutrašnjost autobusa prije nego ponovno krenu u obilazak rute', kazao je jedan zaposlenik prijevozničke tvrke.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene