Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlastitu djevojku živu zakopao jer je bila rastrošna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frank G. svoju je djevojku, 24-godišnju Katrin B. živu zakopao jer je 'bila previše rastrošna. Tijelo nesretne Njemice pronađeno je u šumarku u blizini Kölna. Nakon što ju je živu zakopao, 40-godišnji ubojica mjesto zločina prekrio je grmljem.

Kako prenosi Bild, Katrin je voljela život na visokoj nozi. Njezini prijatelji su medijima ispričali kako je obožavala luksuzne automobile i skupu odjeću s potpisom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pronađena beba živa zakopana Slika nije dostupna Živu bebu zakopala u zemlju

Prije godinu i pol dana upoznala je Franka, dogodila se ljubav i par je počeo živjeti zajedno. No, Frank je bio dostavljač i koliko god se trudio, njegova plaća nije bila ni približno dovoljna da ispuni sve Katrinine prohtjeve.

Stoga je počeo pljačkati trgovine. U policiji procjenjuju da je odgovoran za više od 200 kaznenih djela. Kada je nakon jedne od pljački uhvaćen, shvatio je dokle je stvar došla, a Katrin mu je jasno dala do znanja da će ga ostaviti.

Frank je potom namamio Katrin u jedan šumarak, rekavši kako je tamo zakopao 300 tisuća eura i kako mu treba pomoć da iskopa novac. Katrin je pristala. No, kada su iskopali duboku rupu, Frank ju je udario nekolio puta štapom, onesvijestio je, bacio u rupu i zakopao. Obdukcijom je utvrđeno da je umrla od gušenja jer je u njezinim dišnim putevima pronađena zemlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene