Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Globa od 28 milijuna eura i 18 mjeseci zatvora su kazne koje je tražio nizozemski sud Middelburga za vlasnika najvećeg coffee shopa Nizozemske, optuženog za trgovinu drogom.


Tužitelj je tražio da Willemsen vrati 28 milijuna eura zarađenih u sklopu svojih aktivnosti, rekla je Elke Kool glasnogovornica tužiteljstva preciziravši da je tužitelj Rob Rammeloo za njega također tražio kaznu od 18 mjeseci strogog zatvora.

Vezani članci Poplave napravile veliku štetu u Njemačkoj i Belgiji - 3 Broj poginulih u poplavama u Njemačkoj i Belgiji narastao na 168 Koronavirus, ilustracija - 2 Broj novih infekcija leti im u nebo, ali ne raste broj hospitalizacija

Meddyju Willlemsenu (58) i još 15 optuženika, bivših djelatnika coffee shopa Checkpoint u Terneuzenu na belgijskoj granici, sudi se od 3. studenoga 2009. za trgovinu drogom i pripadnost zločinačkoj organizaciji.

Uživanje i posjedovanje manje od 5 grama indijske konoplje nije kažnjivo u Nizozemskoj od 1976., dok su uzgoj i prodaja na veliko zabranjeni. (Hina)