Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerujete li mu?

Novozelandski premijer tražio potvrdu veterinara: Nisam reptil!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
John Key potvrdu da nije reptil dobio je i od liječnika i veterinara. Nikad nisam bio u svemirskom brodu i jezik mi nije pretjerano dug, poručio je.

Novozelandski premijer John Key potvrdio je da od političara možemo očekivati sve i ništa nas više ne treba iznenaditi. Naime, odlučio je odgovoriti na nedavne optužbe da je 'izvanzemaljski reptil koji može mijenjati oblik'. Službeno je poručio da on to nije, piše Huffington Post.

Teoretičari zavjere: Obamin tjelohranitelj je reptil; Bijela kuća: To bi nam bilo preskupo

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

'Napravio sam neobičan korak. Posjetio sam ne samo liječnika, nego i veterinara, a obojica su potvrdili da nisam reptil. Nikad nisam bio u svemirskom brodu, nikad nisam bio u svemiru, a moj jezik nije pretjerano dug', poručio je i pomogao smirivanju glasina.

Key je bio prisiljne odbaciti optužbe pred novinarima nakon što je Shane Warbrooke iz Aucklanda prošli mjesec zatražio dokaz da nije jedno od tajnih bića. Vodio se teorijom Davida Ickea koji vjeruje da su neki svjetski lideri dio zavjere koja za cilj ima porobiti ljudsku rasu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene