Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oplakuju ga na pokretnim stepenicama

Vjeruje se da je ovo posljednje pojavljivanje Kim Jong-ila u javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Narod preminulog vođu oplakuje čak i na mjestu gdje je Kim Jong-il navodno posljednji put javno snimljen, a to su pokretne stepenice u jednom trgovačkom centru.

Sjevernokorejska novinska agencija objavila je fotografiju Kim Jong-ila na pokretnim stepenicama, u društvu obitelji, dok je bio u posjeti jednom supermarketu u Pyongyangu. Osim njega, na fotografiji se vidi i njegov sin i nasljednik - Kim Jong-Un. Naime, radi se o fotografiji koja prikazuje mjesto navodnog posljednjeg javnog pojavljivanja njihovog voljenog vođe, 17. prosinca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kraj svijeta Reakcije građana Sj. Koreje na smrt Kim Jong-ila Slika nije dostupna Državna televizija Pogledajte dramatičnu objavu smrti Kim Jong-ila

'Ne mogu ni zamisliti koliko bi usrećio nas i sve ostale građane kada bi se barem još jednom provozao ovim pokretnim stepenicama. OIsjećam kao da je još uvijek živ, s onim njegovim osmijehom i kao da još uvijek čujem njegov glas', rekla je jedna djelatnica supermarketa, dok su iza nje plakale i jecale kolegice.

Tijelo preminulog Kim Jong ila danas su sjevernokorejanske vlasti izložile u staklenom lijesu. Njegov narod ne prestaje s tugovanjem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene