Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv Putina

Više od 560 prosvjednika privedeno u Moskvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 560 pristaša oporbe privedeno je u Moskvi tijekom prosvjeda protiv pobjede stranke ruskog premijera Vladimira Putina na parlamentarnim izborima, objavila je službena novinska agencija Itar-Tass citirajući policiju.

‘Policajci su priveli 569 osoba koje su željele sudjelovati u nedopuštenom okupljanju na Trgu Trijumfalnaja’, kazao je policijski izvor agenciji.

Stotine pristaša oporbe pokušalo je prosvjedovati u utorak navečer u središtu Moskve osuđujući pobjedu stranke na vlasti Ujedinjena Rusija ali je policija smjesta intervenirala.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Vladimir Putin Kremlj prijeti posljedicama Sprema li se prosvjed protiv Vladimira Putina? "To je politička oporuka Navaljnog"

>> Moskva: Uhićeno više od 100 oporbenih političara i njihovih pristaša


Policija je iznijela podatak i privođenju približno 200 prosvjednika u Sankt Peterburgu.

Snage reda upozorile su tijekom dana da će spriječiti svaki nedopušteni prosvjed nakon poziva na okupljanje objavljenog na internetu. Ruske vlasti objavile su u utorak da su rasporedile dodatne policijske snage u glavnom gradu kako bi zajamčile sigurnost. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene