Obavijesti Video Pretražite Navigacija
milijuni bez struje

Zimska oluja u SAD-u paralizirala zračni promet: Otkazano više od 1400 letova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 1400 američkih letova otkazano je u nedjelju nakon što je dan ranije sjeveroistok Sjedinjenih Država zahvatila zimska oluja zbog koje je nekoliko država proglasilo izvanredno stanje.

Prema podacima web stranice za praćenje letova FlightAware.com, ukupan broj otkazanih letova unutar, u ili izvan Sjedinjenih Država iznosio je oko 1450 u nedjelju poslijepodne. Odgođena su još 1774 letova vezana za SAD, pokazali su podaci.

Zračna luka LaGuardia i Međunarodna zračna luka John F. Kennedy u New Yorku te Međunarodna zračna luka Boston Logan bile su među najteže pogođenim kašnjenjima i otkazivanjima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Stiže prevrtljiva veljača: Nakon toplijeg vikenda vraćamo se u zimski režim

U Massachusettsu je oko 31.000 od 2,6 milijuna kupaca bilo bez struje početkom nedjelje, prema web stranici PowerOutage.us.

Komunalno poduzeće Eversource Energy priopćilo je da će većina njihovih kupaca koji su još uvijek bez struje biti priključeni do kraja dana u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ciklonska bomba VIDEO Kaos u SAD-u: Gradovi paralizirani, u automobilu pronađeno tijelo žene, s drveća padaju uginule iguane

Vrijeme je uzrokovalo i tri smrtna slučaja slučaja samo u New Yorku, na Long Islandu. Jedna je starija žena u subotu pronađena na parkiralištu hotela u Uniondaleu u New Yorku s otvorenim prozorom automobila, a vlasti su također izvijestile o smrti dvojice muškaraca, u dobi od 53 i 75 godina, koji su se u subotu srušili dok su čistili snijeg.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene