Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijana djevojka na ulici

Viralni video koji je šokirao javnost zapravo je obična prevara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarci u videu tvrde da im je rečeno da će biti dio komičnog uratka te da je sve dogovoreno unaprijed.

Viralni video nazvan 'Pijana djevojka u javnosti' za koji se tvrdi da je društveni eksperiment navodno je prevara. Podsjetimo, u videu je 'pijana djevojka', a zapravo glumica, molila muškarce da joj pomognu doći do autobusne stanice, a oni su je pokušavali iskoristiti i odvesti doma. Međutim, javili su se neki od aktera u videu uz tvrdnju da su prevarom dovedeni do toga da se ponašaju kao potencijalni silovatelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija trajalo je pet godina! Silovao maloljetnu kćer jednom tjedno, zaključavao je u kuću: Podignuta optužnica protiv oca (44) iz Dalmacije Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena"

'Nekoliko ljudi pitalo me želim li biti dio njihovog videa', rekao je za Huffington Post Josh Blaine (32). 'Rekli su mi da se trebam praviti da želim 'pokupiti' pijanu djevojku i pokušati je odvesti kući i da će to biti jako smiješno', nastavio je.

Rekao j da su ga filmaši uvjerili da glumi lik u komičnom kratkom filmu. Dao im je pristanak da koriste njegove snimke, ali nije očekivao da će učiniti da izgleda kao seksualni predator.

VIDEO Zastrašujuć prizor u liftu... Na kojeg su mnogi samo okrenuli glavu!

I drugi uključeni u u video iznijeli su slične tvrdnje. Dva anonimna izvora, bliska produkciji, rekla su kako su filmaši muškarcima u videu tvrdili da će biti dio 'komične skrivene kamere'.

Još jedan muškarac koji se pojavio u videu, Mike Koshak, dobio je privatnu poruku od Setha Leacha, člana filmske produkcije, koji mu je napisao da se ne treba brinuti oko filma. Leach tu poruku nije htio komentirati, a bez komentara o istinitosti videa bio je i negovo tvorac Stephen Zhang.

Video je u kratkom roku postao viralan, a priču su objavili mnogi svjetski mediji. Uglavnom su pisali o šokantnom ponašanju muškaraca koje, čini se, ipak nije bilo takvo. Blaine od objave troši vrijeme kako bi uvjerio obitelj, prijatelje i poznanike u svoju nevinost. Boji se agresivnosti stranca koji bi ga mogli prepoznati.

Ipak, nada se da će mu uvjerljiva gluma barem pomoći u dobivanju drugih uloga.

Na kraju bitno je naglasiti da, iako je možda ovaj video samo gluma, ne znači da su prikazana ponašanja nerealna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene