Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednoj francuskoj obitelji 'ukazao' se vrag zbog čega su svi iskočili kroz prozor.


11 članova obitelji iskočilo je kroz prozor svog stana u predgrađu Pariza pri čemu je poginula 4-mjesečna djevojčica. Tragedija se dogodila jer su mislili da ih napada vrag, prenosi zeenews.com.

Vezani članci Dječak u igri (Foto: Dnevnik.hr) Ovo je pravo čudo: Sedmogodišnji dječak preživio pad s gotovo 10 metara visine Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba Bandić opet obećava: "Devet obitelji sutra dobiva ključeve gradskog stana"

Sve se dogodilo tijekom noći kada je žena nabasala na svog muža, Afrikanca, koji je u tom trenutku bio gol. Razodjeveni suprug u tom joj se trenutku pričinio kao vrag te je počela glasno plakati čime je probudila ostatak obitelji.

Bijeg od 'vraga' kroz prozor

Njezin suprug se probudio usred noći jer je išao nahraniti njihovu 4-mjesečnu kćer. Strah i užas se vrlo brzo proširio i na ostatak obitelji, a suprug je zaradio ubodnu ranu nožem te je izbačen kroz vrata.

Njegov pokušaj ulaska u stan toliko je prestrašio cijelu obitelj da su se od straha odlučili na suludo rješenje- iskakanje korz prozor. Svi su odvedeni u bolnicu, međutim, liječnici nisu uspjeli spasiti život 4-mjesečne djevojčice.