Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na motoru

VIDEO: Zrakoplov prisilno sletio na plažu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot i dva putnika nisu zadobili nikakve ozljede nakon što su zbog kvara na zrakoplovu morali prisilno sletjeti na plažu u New Yorku.

Zrakoplov je jučer poletio u Long Islandu i tijekom leta je došlo do kvara motora zbog čega su morali iznenadno sletjeti na plažu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uz smijeh i kekse Božić dočekali u pokvarenom busu, pomoć stigla bez ključne stvari: "Ipak su nam se smilovali..." Ilustracija zbog pumpe za gorivo Dva i pol milijuna vozila poznate marke povlači se u SAD-u

Dan prije, također u SAD- u, točnije u New Orleansu Airbus A320 morao je prisilno sletjeti kratko nakon polijetanja i to zbog dima u kokpitu. Naime, došlo je do kvara na instrumentima i uskoro se pojavio dim. Brzom intervencijom nitko do 100 putnika i 5 članova posade nije ozlijeđen iako je zrakoplov prilikom slijetanja skrenuo s piste.

>> VIDEO: Velika rupa na Boeingu usred leta, putnici se onesvijestili

Radilo se o redovnom letu za San Francisco i još nije poznato što je uzrokovalo kvar na zrakoplovu. Do kvara je došlo samo dva dana nakon što je Boeing 737 zrakoplovne kompanije Southwest Airlines morao prisilno sletjeti u vojnu bazu zbog rupe na trupu. Zrakoplov sa 118 putnika, koji je letio od Phoenixa prema Kaliforniji, morao je prisilno sletjeti u Yumi u Arizoni jer je iz još neutvrđenog razloga nastala rupa od 1.83 metara na trupu zrakoplova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene