Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od kradljivica, Ivana Ramić, osuđena je na zatvorsku kaznu.


Tročlana banda kradljivica iz istočne Europe, a prema imenima možemo prilično sigurno zaključiti da su s balkanskih prostora, deset je godina 'operirala' po britanskim gradovima, a neke od njih napokon su dolijale.

Kako piše Daily Mail, Ivana Ramić (23) osuđena je na 11 mjeseci zatvora, a preostale dvije su, pretpostavlja se, pobjegle nazad u istočnu Europu nakon zadnje krađe.

Snimile su je nadzorne kamere u trgovačkom centru u Derbyju kada su čak tri puta promijenile odjeću kako ih njihova žrtva, starija gospođa, ne bi prepoznala. Ukrale su joj 2000 funti, oko 20.000 kuna, nakon što su je vidjele kako na bankomatu podiže novac. Slijedile su je i pokrale.
Jedna od njih je razgovarala sa žrtvom i odvlačila joj pažnju dok je druga uzimala novac iz torbe.

Žrtva nije ni primijetila da joj nedostaje novac dok nije došla kući. Tada je prijavila krađu, a policija je pregledala nadzorne kamere. Ramić je uhvaćena kada se nakon devet dana vratila u isti trgovački centar, a zaštitar je prepoznao nju i još jednu kradljivicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Glavna banda trgovaca droge u Kolumbiji spremna na predaju Slika nije dostupna Rumunji uskakali u kamione s iPhoneima i redom ih pljačkali

U tunelu presreli taksi i ukrali ženi torbicu s 38 milijuna kuna!

Uhićena je i Saida Ivocija (24), no uspjela je pobjeći nakon što su je pustili iz zatvora uz jamčevinu. Identitet treće članice bande još je nepoznat.

Ivana Ramić je ispočetka sve nijekala, ali onda je na suđenju priznala sudjelovanje u krađi te je otkriveno da je na sličan način krala i 2006., 2008. te 2009. godine. Ramić radi kao čistačica na pola radnog vremena i njeguje svoju bolesnu majku te je majka je trogodišnjakinje nad kojom nema skrbništvo.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju